Hyvinkään pentunäyttelyyn oli ilmoittautunut neljä kasvattiani: Luna, Minttu, Onni ja Nuutti. Oli ihanaa nähdä Onnia, Minttua ja Nuuttia pitkästä aikaa. Kaikki olivat edelleen mamman pikku pentusia :).  Kaikki käyttäytyivät todella hienosti ja kehäesiintyminen oli oikein mallikasta. Tuomari oli Tuula Savolainen.

Ensin kehässä olivat Onni ja Nuutti. Tuomari ei oikein osannut päättää kumpi pojista voittaa. Mutta lopulta tuomari päätyi Nuuttiin. Tuomari sanoi, että Nuutilla oli parempi pää, mutta Onnilla oli parempi takaosa. Ja tälläkertaa sitten pää voitti. Onnea Nuutille taustajoukkoineen. Ensiesiintyminen kehässä ja luokkavoitto tuli. Onnea myös Onnin taustajoukoille. Ihania poikia kumpikin. Nuutti sijoittui vielä urospentujen 2. Häviten ROP-pentu "Nallelle". Onnea Nallen taustatiimille voitosta.

Narttujen vuoro. Tuomari oli kova juoksuttamaan ja sehän sopi meille :). Kehäkin oli ihan kivan kokoinen, niin mikäs siinä oli juostessa. Minttu voitti. Luna on vielä kovin pieni, vaikka muuten palikat ovatkin hyvin kohdillaan. Minttu kisasi vielä urosten voittajaa vastaan ja sijoitus oli VSP. Onnea Annelille ja Mintulle. Hyvin te veditte Matami-Mimmin kanssa :).

18157882_10155351519392148_1170902528410

Olin ilmoittanut vielä kasvarinkin ja saatiin KP. Joten jatkoa seurasi BIS-kasvarikehässä. Siinä välissä kävin vielä Onnin ja Lunan kanssa juoksemassa parikisan kehän ympäri. Hienosti meni kierros siihen asti, kun tuomari katsoi, sen jälkeen homma vähän levisi. Mutta hienosti Onni ja Luna lähes kylmiltään yhdessä juoksivat.

BIS-kasvattajakehän tuomaroi Marianne Holm. Ja sen verran hienon näköistä sakkia oli vastassa, etten olisi ikinä uskonut siinä sakissa pärjääväni. Kasvareita oli kaiken kaikkiaan 5. Mutta niin vaan tuomari ojensi minulle BIS 3 ruusukkeen. Ihan uskomatonta!! Kiitos kaikille: Anneli ja Minttu, Lea, Tuomo ja Onni, Marja, Minna ja Nuutti. Kiitos kun jaksoitte jäädä loppuun asti. Tämä ei olisi onnistunut ilman teitä.

18198513_10155351967817148_4892460723138

BIS 3